KAZIM KURT'TAN KONGREYE DAİR AÇIKLAMALAR

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kanal 26’da Muharrem Esen’in sunduğu 26. Gün programına katıldı. İl başkanlığı için Recep Taşel’i destekleyeceğini belirten Kurt, “Biri kazanır ya da biri kaybeder. Kongreden sonra kol kola girer yürürüz.” dedi

KAZIM KURT'TAN KONGREYE DAİR AÇIKLAMALAR
06 Şubat 2020 Perşembe 02:26

Kongrelerde herkesin desteklediği bir adayın olmasının gayet doğal olduğunu belirten Kazım Kurt şöyle konuştu: Kazım Kurt, Recep Taşel’i destekliyor da, başkaları desteklemiyor mu? Ben netim. Politika böyle yapılır. Bazı şeyler gizlenerek olmaz. Şeffaf olacaksak, önce kendi politikamızda şeffaf olacağız. Ben çok netim. Partimin yararı için, iyi yönetilmesi için benim belediye başkanı olmamım yanında partililik sıfatıyla da yapmam gereken işler vardır ve ben onları yaparım. Kimseden çekinmeden. Bunu karşılıklı diyalogla yaptığımız için zaten karşımızdaki arkadaşımızın da düşüncesi bu olduğu için sorun yaşamayız. Yıllardır yaptığımız iştir bu bizim. Kongreyi yaparız. Biri kazanır ya da biri kaybeder. Kongreden sonra  kol kola girer yürürüz. Dolayısıyla çok da abartmaya gerek yok. Biz arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerden sonra Recep Taşelismi üstünde mutabık kaldık. O nedenle onun adaylığını destekliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde şuana kadar 4 arkadaşımız il başkanlığına adaylığını ilan etti. Ben dört ismin de il başkanlığı yapacak nitelikte olduğuna inanıyorum.. Ama bizim anlayışımıza Recep Taşel ismi daha uygun geldi. Çünkü politikanın, hem  parti içine, hem parti dışına mesaj vermeye ihtiyacı var. Dolayısıyla biz Eskişehir’e en yararlı kadroyu bulmaya çalışacağız bu bizim görevimizdir.  Bir birimizin düşüncesine saygı göstererek hareket edersek bu olur. Kazanan herkesin başkanı olur kaybeden küsmez. Yıllarca bu böyle oldu, böyle olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.