Kazım Kurt: Mutluluğu sosyal demokrat bir iktidarla sağlayacağız

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kırım Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Kazım Kurt: Mutluluğu sosyal demokrat bir iktidarla sağlayacağız
29 Mayıs 2018 Salı 15:43

Esnaf Kefalet Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, Engin Çakmak, Sibel Yeşildal ve Metin Tomsuk ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kurt, vatandaşların dilek ve şikâyetlerini dinledi. CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Süllü, Çakmak, Akçasoy, Yeşildal ve Tomsuk ile Işıklar ve Şeker Mahallesi ile Yeni Mahalle’yi gezen Başkan Kurt, esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.  Mahallede bulunan kahveleri gezen Başkan Kazım Kurt, ekonomik krizin vatandaşın belini büktüğünü söyledi. Başkan Kazım Kurt ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, “Bugünün ekonomik koşullarında elimize geçen parayla karnımızı doyurma şansımız bitti. Mazotun, elektriğin, demirin, çimentonun fiyatının önünde durma şansımız yok. Bu hükümetin freni patladı, tutmuyor, tutturamıyor. Faizleri de artırsa Dolar ve Euro’yu indiremiyor. Çünkü iyi yönetemiyor. İyi yönetemediği içinde umarım 24 Haziran’da biletini kesip, göndereceğiz. Hep birlikte yeni bir Türkiye’de barış içinde; kardeşçe, dostça ve üretimle, refah içinde yaşayacağız. Sosyal demokratların temel amacı insanların mutlu olmasıdır. İnsanlar; karnı doyarsa, iş güvencesi olursa, düşünce özgürlüğü olursa, kanaatini açıklama özgürlüğü olursa,

inanç ve ibadet özgürlüğü olursa mutlu olurlar. Bunlar da sosyal demokrat bir iktidarla sağlanır” dedi.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.