Kazım Kurt Elazığ’da

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) toplantısı için Elazığ’a giden Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, incelemelerde bulundu.

Kazım Kurt Elazığ’da
28 Ocak 2020 Salı 15:31

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) toplantısı için Elazığ’a giden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarlı ve Eskişehirli hemşehrileri adına Elazığlı ve Malatyalı depremzedelerle acılarını, dertlerini ve sıkıntılarını paylaştı.

Toplantının ardından Elazığ’da hasar gören yerleri dolaşan Başkan Kurt, depremin verdiği hasarı yerinde inceledi.

Kalplerinin Elazığ ve Malatyalılarla birlikte attığını ifade eden Başkan Kurt,  “Merkez üssü Sivrice İlçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Eskişehir halkı adeta seferberlik başlattı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyelerimizin başlattığı yardım kampanyası ile 2 gün içerisinde 2 tır yardım malzemesi toplandı” dedi.

ELAZIĞ VE MALATYALILARIN YANINDAYIZ

Başkan Kurt ayrıca; “Deprem bölgesinde herhangi bir karışıklığa neden olmamak için yardım malzemelerini ve bundan sonra yapılacak çalışmaları koordine etme noktasında yetkililerle birlikte çalışıyoruz. Tüm imkanlarımızı vatandaşlarımız için seferber ediyoruz. Bu sıkıntılı günler geçene kadar biz Elazığ ve Malatya'da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.