Kazım Kurt: CHP, demokrasinin gereğini yaptı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için CHP'nin bir demokrasi örneği gösterdiğini söyledi.

Kazım Kurt: CHP, demokrasinin gereğini yaptı
10 Mayıs 2018 Perşembe 11:30

CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Aysun Doğramacı, CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayları Sinan Özkar ve Metin Tomsuk  yapılan etkinlikle İnönü İlçesi Seçim Bürosu’nu açtı.

Zafer yakındır, hep beraber başaracağımıza inanıyorum

Adaletsiz günlerin son bulmasının yakın olduğuna vurgu yapan Akman, “Hayati bir seçime gidiyoruz. Elimizden giden ve gitmekte olan bütün değerlerin mücadelesini vereceğimiz bir seçim önümüzdeki seçim. Bugün biz 24 Haziran’da kazanacağımız zaferin müjdecisi olarak buradayız. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı sizin de çabanız ve desteğinizle ben İnönü İlçemizi geri alacağımıza inanıyorum. Zafer yakındır. Hep beraber başaracağımıza inanıyorum.” diyerek, teşekkürlerini iletti.

Demokrasinin gereğini yaptık

Bu seçimin diğer seçimlerden farklı olduğunu belirten Kazım Kurt, “Biz diyoruz ki cumhurbaşkanı partili olmaz. Bizim genel başkanımız cumhurbaşkanı adayı olmadı. Aday gösterdiğimiz partili milletvekilimiz Muharrem İnce’de ilk gün parti rozetini çıkardı ve 80 milyonun adayıyım dedi. Bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi birleştirici bütünleştirici rolünü oynuyor. Baraj sorununu aşıp, seçime giremeyecek İYİ Parti’ye destek oldu. Diğer partilerle ittifak yaparak barajı sıfıra indirdi. Demokrasinin gereğini yaptık ve bundan sonra da kendi önümüze bakarak Eskişehir’de alabildiğimiz kadar oy almalıyız ve çok çalışmalıyız.” dedi.

Açılış sonrası Akman, kadınlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.