KAZANMAK İSTİYORSAK KİŞİSEL HIRSLARDAN SIYRILACAĞIZ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP’nin bayramlaşma programında konuştu. Kurt, 2019 seçimlerini işaret ederek, partililere ‘Türkiye’nin geleceği için kişisel hırslarınızdan arının’ mesajı verdi.

KAZANMAK İSTİYORSAK KİŞİSEL HIRSLARDAN SIYRILACAĞIZ
05 Eylül 2017 Salı 14:45

Kurt, CHP’nin 2019’daki misyonunun muhalefeti birleştirmek olduğunu söyleyerek,  “Bunu yaparken kendi kişisel beklentilerimizi bir kenara bırakacağız. Ülkemiz için, Türkiye’nin kurtulması için, geleceğimizi güvence altına alabilmemiz için kişisel hırslarımızdan arınacağız. Parlamentosu çalışmayan bir Meclis’te milletvekili olsan ne olacak? Güvencesi olmayan bir hukuk sisteminde belediye başkanı olsan ne olacak? İş üretemedikten sonra, demokratik katılımı sağlayamadıktan sonra, halkın özgürce düşüncesini anlatma ortamını sağlayamadıktan sonra, bizlerinde kişisel olarak gelebilecekleri yerlerin hiçbir önemi yoktur. 2019 seçim çalışmaları başlamıştır arkadaşlar. Çalışmalıyız. Kongredir, parti meclisidir, kurultaydır dememeliyiz. Biran önce başlayıp tüm muhalefet güçlerini bir araya getirecek çalışmaları başlatmalıyız. Biz 2019'u kazanmak istiyorsak bugünden itibaren tüm kişisel hırslarımızdan sıyrılarak çalışmaya başlamalıyız.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza gündüz - 7 yıl önce
2019 seçimleri Türk halkı için var olma yok. Olmadır eğer bu seçim Erdoğan tarafından alındığı taktirde artık bulunduğun mevki ve makamın hiç bir önemi kalmayacaktır çünkü her türlü karar ve söz Başkan'ın olacaktır vatandaşın ona göre seçimini yapması gerekir .