KAYIHAN ÇAĞLAR YENİDEN ADAY ADAYI

2015 genel seçimlerinde Eskişehir’in MHP ikinci sıra milletvekili adayı olan Kayıhan Çağlar, 24 Haziran genel seçimlerinde yeniden milletvekili aday adayı.

KAYIHAN ÇAĞLAR YENİDEN ADAY ADAYI
29 Nisan 2018 Pazar 11:47

Op. Dr. Kayıhan Çağlar,   24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimde MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 7 Haziran 2015 seçimlerinde Eskişehir’den ikinci sıra milletvekili adayı gösterildiğini hatırlatan Çağlar, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, MHP sıralarına Eskişehir’den ikinci bir milletvekili gönderebilmek, kıl payı bir farkla kısmet olmamış, dolayısıyla ülkemize ve milletimize olacağı kadar Eskişehir’e ve Eskişehirlilere de hizmet etme fırsatını bulamamıştık. Her ne kadar geçen üç sene içerisinde hemşerilerimize sağlık sektöründe hizmet vermeye devam etmiş olsak da; bizatihi sesini, nefesini ve canını 18 seneden beridir şahsımıza büyük bir güven duygusu ile emanet eden hemşerilerimizin her alanda derdine ortak olmak, çözüm aramak ve netice almak arzumuz ve heyecanımız ile nerede kalmıştık diyoruz” dedi. 

BU BİR BAYRAK YARIŞI

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde MHP’ye ve adaylarına destek isteyen Çağlar, “MHP Genel Merkezimizin tayin edeceği adaylarımıza bunun bir bayrak yarışı olduğunu, bu hareketin ve davanın hiçbir suretle ölmeyeceğini, davaların kişilerle kaim ve daim olmadığını ve hedefin başarıyı daha ileriye götürmek olduğunu ifade ederek, aday adaylarımıza ve teşkilatımıza muvaffakiyet ve muzafferiyet diliyorum” ifadelini kullandı. 

KAYIHAN ÇAĞLAR KİMDİR?

1970 doğumlu olup İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden tıp doktoru unvanı ile 1994 yılında mezun oldu. İstanbul-Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladığı genel cerrahi ihtisasını Aralık 1999’da tamamladı.

200 yılı Ocak ayında Eskişehir –Sivrihisar Devlet Hastanesi’nde başladığı genel cerrahi uzmanlığı görevi ile beraber baştabiplik vazifesini de Nisan 200’ye kadar devam ettirdi. Sonrasında Eskişehir Devlet Hastanesi’nde 12 sene süre ile görev yaptı. 2011’de Eskişehirliyim.com tarafından düzenlenen ‘2010 Yılı Eskişehir’in En’leri töreninde ‘yılın doktoru’ ödülüne layık görüldü. Temmuz 2014’te özel sektörden gelen davet üzerine memuriyetten çekildi.

7 Haziran 2015, 25’inci dönem milletvekilliği genel seçiminde Eskişehir seçim çerçevesinde MHP listesinde ikinci sıradan aday oldu. Yerel bir gazetede, İkinci Bölge Haber ve Emirdağ Kent Portalı web sitelerinde yazarlık yapmaktadır. Halen Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi’nde bir senesi mesul müdürlük ve başhekimlik görevi ile birlikte geçen genel cerrahi uzmanlığı mesleğini icra etmektedir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.