Karacan’dan Tülomsaş ve Diğer Sanayicilere Ziyaret

Karacan’dan Tülomsaş ve Diğer Sanayicilere Ziyaret
27 Eylül 2018 Perşembe 15:36

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, ülkemizi yapmış olduğu hibrit manevra lokomotifi ile gururlandıran Tülomsaş başta olmak üzere OSB’de faaliyet gösteren sanayicileri yerinde ziyaret etti.

Yerli ve milli üretimin önemine değinen, Tülomsaş’ın ürettiği TLM6V185 portatif dizel motorun seri üretime geçen ilk motorunu da inceleyen Karacan, “Almanya’da fuara katılan Tülomsaş’ın başta şehrimiz olmak üzere ülkemizi temsil ederek onurlandırması bizleri çok memnun etti. Buraya ekip çalışmasıyla neler yapılabileceğini bizlere gösteren tüm idareci ve işçi kardeşlerimize emekleri için teşekkür etmeye geldim. Ülkemiz artık eski Türkiye değil Yeni Türkiye ile ihtiyacımız olan her şeyi üretme kabiliyetimiz var.

Geçen geldiğimizde portatifini incelediğimiz motorun seri üretime geçmiş olduğunu da görmek çok güzel, emeklerinize, yüreklerinize sağlık.” şeklinde konuştu.

Karacan daha sonra organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren beş fabrikada da yönetici ve işçilerle bir araya geldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.