KARACAN: TÜRKİYE’DE BİRÇOK İLK BU HASTANEDE

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti.

KARACAN: TÜRKİYE’DE BİRÇOK İLK BU HASTANEDE
21 Ocak 2019 Pazartesi 16:41

Ziyarette Karacan’a, Başhekim Uzm. Dr. Yaşar Bildirici ile Akfen İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kılınç eşlik etti. Karacan hastane yetkililerinden bilgi alırken, hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karacan, geçtiğimiz yıl hizmete giren Eskişehir Şehir Hastanesi’nde bugüne kadar 400 bin hasta kabulü gerçekleştiğini belirterek şunları kaydetti:  “27 Ekim 2018’de faaliyete geçen Eskişehir Şehir Hastanesi aynı zamanda uygulamalı eğitim ve araştırma hastanesi olarak hizmet vermektedir. Bu Türkiye’de bir ilktir. Hastanemiz 85 gündür hizmet veriyor. Hasta memnuniyeti üst seviyede. Türkiye’nin diğer kentlerinde bulunan şehir hastanelerini de ziyaret etme imkanım oldu. Şuanda Türkiye’de en sorunsuz işleyen Şehir Hastaneleri’nden birisi de Eskişehir’de bulunuyor. Hastanemiz 1100 yatak kapasitesine sahip. Bu önemli bir rakamdır. Hastanemizin bir özelliği de bu hastanede kopmayan bir zincir var. Şehir Hastanesi’ne gelen bir hastamız buradan başka bir yere nakledilmeden tedavisini tamamlıyor. Hastalarımızdan hiçbir ücret talep edilmiyor. Şehir Hastaneleri Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde tüm Türkiye’ye yayılıyor. Burada tüm sıkıntılar aşıldı. Sadece ulaşımla ilgili bazı sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntıyı da inşallah yetkililerimiz kısa sürede çözüme kavuşturur. Eskişehir halkının hak ettiği hizmeti alacağı bir Şehir Hastanemiz oldu. Herkesin emeğine sağlık. “

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.