Karacan ile Avcı arasında gerginlik var mı?

BBP ziyaretinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zihni Çalışkan, son günlerde gündemden düşmeyen Harun Karacan ile Nabi Avcı arasındaki gerginliğin algı operasyonu olduğunu belirtti.

Karacan ile Avcı arasında gerginlik var mı?
27 Ağustos 2018 Pazartesi 14:06

AK Parti Bayramlaşma töreninde Milletvekili Nabi Avcı ile AK Parti MKYK Üyesi aynı zaman da AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Harun Karacan arasında gerginlik yaşandığına ilişkin iddialara yanıt veren AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Böyle bir durum söz konusu değil. Bunlar partimizi yıpratmaya yönelik bir algı. Bizim partimiz geleneklerine bağlı, parti disiplinine önem veren bir partidir… Bizim partimizde böyle bir sorun yok. . Bunlar gündem oluşturmaya yönelik söylemler. Şehrin bunlarla kaybedecek zamanı yok” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.