Karacan: Hainler, Tayyip Erdoğan karşısında hiçbir zaman muvaffak olamamıştır

Eskişehir Kadın Kolları kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan “Biz bugün burada Eskişehir’in kadın kolları kongresini yapmıyoruz. Bugün burada 2019 Eskişehir planlamasını, 2019 Cumhurbaşkanlığı planlamasını 2023 Türkiye planlamasını, 2053 Türkiye süper güç projemizi, 2071 ülkümüzü gerçekleştirecek bu aşk ile bayrağı alacak kadroların tanışma gününü kutluyoruz” dedi.

Karacan: Hainler, Tayyip Erdoğan karşısında hiçbir zaman muvaffak olamamıştır
03 Şubat 2018 Cumartesi 16:42

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “İçeride ve dışarıda vatanımıza, milletimize, devletimize, namusumuza göz dikmiş hainler Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu Tayyip Erdoğan’ın vatan millet aşkı karşısında hiçbir zaman muvaffak olamamışlardır. Biz bugün burada Eskişehir’in kadın kolları kongresini yapmıyoruz. Bugün burada 2019 Eskişehir planlamasını, 2019 cumhurbaşkanlığı planlamasını 2023 Türkiye planlamasını, 2053 Türkiye süper güç projemizi, 2071 ülkümüzü gerçekleştirecek bu aşk ile bayrağı alacak kadroların tanışma gününü kutluyoruz. Tanışma günü kutluyoruz içimizdeki ve dışımızdaki fitne fesat sahiplerine diyorum ki; bu salonda Nene Hatunlar var, bu salonda Nezahat Onbaşılar var, bu salonda Halime Çavuşlar var, bu salonda Halide Edipler var, bu salonda Zübeyde Hanımlar var” diyerek ‘2019 seçimleri için hazır mısınız?’ diye sordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.