KAHYA’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

CHP Milletvekili aday adayı Figen Kahya, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

KAHYA’DAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
12 Mayıs 2018 Cumartesi 14:02

Kahya, aday adaylığı süreciyle ilgili değerlendirmede bulundu. Üstlendiği sorumluluğun farkında olduğunu, ülkenin içinde bulunduğu süreçte her ferdin elini taşın altına koymaktan ziyade gövdesini ortaya koyarak sorumluluk alması gerektiğine vurgu yaptı. Kahya açıklamasına şu ifadeleri kullandı: “Eskişehir’de farklı görevlerde bulundum. CHP Eskişehir milletvekili aday adayı olarak bu göreve talip oldum. Bu göreve talip olmamdaki sebep, inanın çok düşündürdü. Aldığım bazı desteklerle şuan aday adayıyım. Bu görevin son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Her ferdin elini taşın altına koymaktan ziyade gövdesini bu sorumluluğun altına koyması gerektiğini düşünüyorum.”

Kahya’nın basınla buluşmasına partililer de yoğun ilgi gösterdi. Eski il başkanlarından Erman Gölet, İsmet Süder ve bazı belediye meclis üyeleri de toplantıya katılarak Kahya’ya destek oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.