KADİR BIYIK SÖZ VERDİ

Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, MHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ile birlikte Çifteler bölgesindeki yaşlıları ziyaret etti.

KADİR BIYIK SÖZ VERDİ
22 Şubat 2019 Cuma 16:31

İlçedeki bakıma muhtaç olan yaşlı vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda korunması, bakılması, sosyal ve psikolojik gereksinimlerinin sağlanması amacıyla belediye bünyesinde huzur evinin kurulması ve faaliyete geçirilmesinin sözünü veren Kadir Bıyık,  "İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği, üretim ve yönetime katkıda bulunabileceği engelli rehabilitasyon merkezinin kurulması, sadece Ramazan aylarında hizmet göstermekte olan mevcut Aşevinin 365 gün boyunca yardıma muhtaç vatandaşlarımıza hizmet verebilmesi, ulaşım imkanı bulunmayan yaşlılarımıza evlere servis hizmeti vereceğiz" dedi. 


Ziyaretler sonrası Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Kadir Bıyık’ı Çiftelerdeki seçim ofisini ziyaret etti. Kadir Bıyık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Emirdağ Belediye Başkanı Serdar Uğur Kargın’ın bilgi birikiminden ve tecrübelerinden faydalandık. Bir Ülkücünün nasıl belediyecilik yaptığını gördük, yeniden Emirdağ Belediye Başkan Adayı olan Başkanımıza başarılar dileriz dedi. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kadir Bıyık; Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği üyeleri ile bir araya geldi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.