Kadir Bıyık kapı kapı geziyor

Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Mahmudiye Seçim İrtibat Bürosunun açılına katıldı.

Kadir Bıyık kapı kapı geziyor
06 Mart 2019 Çarşamba 12:46

Programın ardından yoğun çalışma temposuna devam eden Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Çifteler Erbab Mahallesinde kapı kapı gezerek, projelerini anlatıp destek istediler. İlçenin en büyük sorunlarından olan yol, cadde, sokak ve kaldırımlarda gerekli bütün iyileştirme çalışmalarının yapılacağını ifade eden Kadir Bıyık; Erbab Mahallemiz çarşı merkezine uzak kalıyor, özellikle yaşlılarımız bu konuda çok mağdur. İlçemizde belirli saatlerde Belediye Otobüsü hizmeti vereceğiz. İlçemizde ki tıbbi atık, katı ve sıvı atıkların çevre ve insan sağlığına zarar vermelerini önlemek amacı ile atıkların toplanması, yeniden kullanımı, geri dönüşümü, geri kazanımı ve nihai depolanması için Geri Dönüşüm Tesisinin Kurulmasını sağlayacaklarını vurguladı. Akşam çalışmalarına ev ziyaretleriyle devam eden Kadir Bıyık davet edildiği ev toplantılarında'da projelerini anlatmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.