Kabukçuoğlu’ndan, Gölet iddialarına yanıt

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, ismi İYİ Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak geçen Erman Gölet ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Kabukçuoğlu’ndan, Gölet iddialarına yanıt
25 Ekim 2018 Perşembe 12:18

Kabukçuoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: “Yerel seçimlerde aday davranışı çok önemli. Vatandaşa hitap edilmesi gerekiyor. Titiz olmak gerekiyor, vatandaşa daha çok dokunacak ona hitap edecek insanlar olması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. Pek çok insanla görüştük, müracaatlar var o müracaatları değerlendiriyoruz. Bunlar tabi bir aşamadan sonra bir sonuca varacak. Bizler bakacağız, bir rapor hazırlayacağız genel merkezimizle konuşacağız ve adaylarımız belli olacak.

Çok insanla görüşüyoruz, görüşmek istiyorlar biz de değerlendiriyoruz. Biz bir siyasi partiyiz ve aday olmak isteyenlerin de bir siyasi partiyle çalışmak istemeleri çok normal. Erman Bey’de bu kişiler arasında olabilir tabi ki.  Adaylar siyaseten popüler olmak yerine yaptığı işiyle, mesleki kariyeriyle, dürüstlüğü ile bilinen tanınan insanlar biraz daha tercih edilebilir. Tabi ki siyasi geçmişi de önemli, uzun süre siyaset yapmış ve hiçbir şaibesi olmayan insanları da değerlendiriyoruz. Eskişehirli olup, Eskişehir’de hiç bulunmamış dışarıda çok iyi tanınmayan bu insanları Eskişehir’e getirmek tanıtıp kabul ettirmek zaman alacak şeyler. Bu beş ayda olmaz o yüzden bunun yerine toplumun içinde olan ve toplumda bilinirliği olan insanlar bu süreçte çok daha kolay.

Her partinin hedefi var, her parti, her yerde aday göstermeye ve kazandırmaya uğraşır. Bizim hedefimiz de adaylarımızın kazanmasını sağlamak.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.