KABUKÇUOĞLU “YA MÜDAHİL OLACAKLAR YA AYRILACAKLAR” DEDİ ORTALIK KARIŞTI

Arslan Kabukçuoğlu ve Soner Çam’ın yarıştığı İyi Parti İl Kongresi devam ediyor. Kongrede Kabukçuoğlu’nun sarf ettiği bazı sözler üstüne delegelerin bir kısmı itirazlarını yüksek sesle dile getirdi. Yaklaşık 10 dakika süren tartışma divan heyetinin müdahalesi ile sona erdi.

KABUKÇUOĞLU “YA MÜDAHİL OLACAKLAR YA AYRILACAKLAR” DEDİ ORTALIK KARIŞTI
11 Mart 2018 Pazar 15:20

Bazı insanlar bizim ortaya çıkardığımız bir portre var. Bizim bu portremize saldırdılar. Bu aslında İyi Parti’nin kuruluş felsefesine yapılmış bir saldırıdır… Bizim ilk amacımız Türkiye’yi AKP belasından kurtarmak… Bazıları bunu kavrayamadılar… Bunu kavrayamayanlar bu kongrenin sonunda bir şekilde ya müdahil olacak, ya da ayrılacaklardır. Buna karar verecek olan sizlerin oylarıdır. Sözleri ardından bazı delegeler Kabukçuoğlu’na “Haddini bil. Nereye gidelim” dedi. Bunun üzerine Kabukçuoğlu başka provokatörler var mı dedi. Kongrede yaşanan gerilim divan heyetinin müdahalesi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.