İzzet Ulvi Yönter: En az iki milletvekili çıkaracağız

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir’den en az 2 milletvekili çıkarmayı amaçlıyor

İzzet Ulvi Yönter: En az iki milletvekili çıkaracağız
24 Eylül 2022 Cumartesi 13:32

“Adım Adım 2023 İlçe İlçe Aydınlatma ve Anlatma” toplantılarının Eskişehir ayağında basın mensupları ile bir araya gelen Milliyetçi hareket Partisi Temsilcileri hedeflerini açıkladı.

Toplantıya Parti Genel Başkanı İzzet Ulvi Yönter, Eskişehir Milletvekili Nurullah Sazak, İl Başkanı İsmail Candemir, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, MKYK Üyeleri ile parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Eskişehir’deki 14 ilçeyi gezdiklerini, bundan sonra ise tüm köylere kadar uzanacaklarını söyledi. Eskişehir’de il teşkilatının görevini tam olarak yerine getirdiğini belirten Yönter; “Bunun yanı sıra ilçe teşkilatları konulara hakim. 2023’e kadar dokunmadığımız kimse kalmayacak.” dedi.

MHP’NİN GÖNLÜ ÇİFTELER DEĞMİŞ

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’ın çalışmalarından da övgüyle bahseden Yönter; “Çifteler’i gezerken gördük ki, MHP’nin gönlü Çifteler’e değmiş. İlçe pozitif anlamda değişmiş. Tabiri caizse Çifteler şantiyeye dönmüş” şeklinde konuştu.

EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

MHP’nin Türk insanının gönlünde yer tutan bir parti olduğunu söyleyen Yönter, sözlerini şöyle sürdürdü; Biz gönüllerde, dualarda, her yerdeyiz. MHP, Eskişehir’den en az 2 milletvekili çıkaracak. Eskişehir, liderimiz Devlet Bahçeli’ye en az 2 vekille gelecek. Ülkeyi geziyoruz, her köşede Eskişehir gibi bir tablo var. 2023 hem Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız hem de yeni bir demokrasi zaferine, seçim zaferine imza atacağımız bir yıl olacak. Cumhurbaşkanı yeniden Recep Tayyip Erdoğan olacak.”

ESES İÇİN ÇALIŞIYORUZ HODRİ MEYDAN

MHP’li Yönter, sözlerinin devamında ise Eskişehir’in temsil gücü ve Eskişehirspor’a dair de görüşlerini açıkladı. Eskişehir’in nabzının Ankara’da attığını söyleyen Yönter; “Eskişehir, Ankara’da. İl Başkanımız Eskişehir’in sorunlarını Ankara’ya getirdi ve sonuçlanması için her şeyi yaptı. Eskişehirspor konusunda da Büyükşehir Belediye Başkanı artık taşın altına elini sokmalı. Eskişehir’de kazanan, katma değer üreten herkes Es-Es’e destek olmalı. A’dan Z’ye herkes Es-Es’i düştüğü kuyudan çıkarmalı. Yiğit düştüğü yerden kalkar ama şu an Eskişehirspor kimsesiz, sahipsiz. Eskişehirspor’a bu zulüm reva görülmemeli. Bizim Eskişehirspor’a dair Kasım ayında bir sürprizimiz olacak. Çok değerli bir katkı sunacağız, görüşmelerini bitirdik. Karınca kararınca Eskişehirspor’un yanında olacağız. Desteğimizin ses getireceğine inanıyorum. Eskişehirspor’un elinden tutalım. Takımın şu anki hali benim yüreğimi titretiyor. Ankara’da beni rahatsız ediyor. Her evde bir Es-Es sevdalısının yaşadığı şehir burası. Biz üzerimize düşeni yapacağız, yapmayanlara da hodri meydan” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.