İYİ PARTİLİ TUNCA’DAN ‘KATILIM PAYI’ GÖNDERMESİ

İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Uluönder’deki seçim iletişim merkezi açılışında yaptığı konuşmasında, AK Parti’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’a yüklendi.

İYİ PARTİLİ TUNCA’DAN ‘KATILIM PAYI’ GÖNDERMESİ
24 Şubat 2019 Pazar 17:11

Tunca konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Odunpazarı’nda son zamanlarda basında yer alan kaldırım asfalt paraları var. Ben bir araştırma yaptım.  2013 yılında Sayın Burhan Sakallı Odunpazarı Belediye Başkanıyken,  Emek Mahallesi’nde bir sokakta 13 metrelik bir asfalt ve kaldırım yapım işine altı daireden 9 bin 900 Türk Lirası para tahsil edilmiş. Daire başına 1650 lira. Bugün yapsaydık bunun maliyeti 4000 TL. Altı yıl önce 9 bin 900 lira adı katkı payı ama aslı katlamaya payı olarak alınmış kaldırım ve asfalt parasını, bugün yapsanız 4 bin liraya yapabiliyorsunuz. Ben buradan AKP adayı Sayın Volkan Doğan’a şöyle bir tavsiyede buluyorum; Burhan Bey zamanından alınanlarla ödemeye başlasın asfalt katılım paylarını.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.