İYİ Partili kadınlardan, Büyükerşen’e ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

İYİ Partili kadınlardan, Büyükerşen’e ziyaret
15 Eylül 2022 Perşembe 16:17

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Kadın Politikaları Başkan Yardımcıları, İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Parti olarak tüm illerde başlattıkları, ‘Kapı çal, gönül al’ projesine destek için Eskişehir’e geldiklerini belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de sizlere ve tüm Eskişehirlilere selamlarını iletiyorum. Sizlerin büyük emek ve gayretleriyle Eskişehir gibi şehircilikte çok önemli konuma gelmiş bir şehirde olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi. Yüksel, daha sonra Başkan Büyükerşen’e parti olarak yaptıkları projeler ve çalışmalardan bahsetti.

Ziyaretlerinden dolayı Yüksel ve İYİ Partili heyete teşekkür eden Büyükerşen, kadınların siyasette büyük bir güce sahip olduğunu hatırlatarak çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.