İYİ PARTİ’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Türk Kızılayı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı; “Vatandaşlarımız Kovid 19 korkusuyla kan bağışı yapmaktan çekiniyor. Stoklarımız 30 bin ünitenin altına düştü. Ülkemizdeki 1264 hastanenin tek kan sağlayıcısı Kızılay zor durumda” açıklamasının ardından harekete geçen İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı,” ŞİMDİ İYİLİK ZAMANI” sloganıyla Kan bağış kampanyası başlattı.

İYİ PARTİ’DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
18 Ağustos 2020 Salı 17:02

İl Başkanı Mehmet Ektaş, Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail Türk ve İl Sağlık Komisyonu Başkanı Hulusi Ayrancı beraberinde,  Kızılay Tepebaşı Kan Merkezine giden İYİ Parti üyeleri toplu halde kan bağışında bulundu.

İl Başkanı Mehmet Ektaş, Kan Merkezinde yaptığı açıklamada; “ Kanamalı tüm hastalarımız ile bazı onkoloji hastalarının hayati ihtiyacı olan Kan, vücut dışında üretilmesi mümkün olmayan, bağışlandıkça vücudumuz tarafından tamamlanan bir maddedir. Ülkemizin kan ihtiyacı Kızılay tarafından duyarlı vatandaşlarımızın bağışlarıyla karşılanmaktadır. Ülkemizin kan sıkıntısı çektiği bu zor günlerde Kızılay’ın bağış çağrısına Parti olarak destek olmak amacıyla bağış kampanyası başlattık. Tüm Eskişehirli hemşerilerimizi de kan bağışı yapmaya davet ediyoruz. Ümit ederim ki Eskişehir halkımız bu çağrıya destek olacak, acil ve hayati ihtiyacımız olan kan stoklarımız dolacaktır.  Bugün kampanyamızın ilk adımı olarak İYİ Parti Eskişehir teşkilatımızın değerli üyeleri ile birlikte kan bağışında bulunduk. Bağışçılarla bizzat ilgilenen Türk Kızılayı Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Erkan Ergen, Eskişehir Kan Merkezi Müdürü Dr. Sabri Akaoğlu ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.