İYİ PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ

15 Şubat’ta yapılacak olan İYİ Parti Tepebaşı İlçe kongresi için adaylığını açıklayan mevcut başkan İsmail Türk, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar parti içerisinde birlik ve beraberliği ilke edinmiş, bir yönetim anlayışı ile hareket ettik, biliyoruz ki güçlü bir yapı: karşılıklı anlayış, hoşgörü, tüm üyelerimizi kucaklayarak oluşacaktır” dedi.

İYİ PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ
04 Şubat 2020 Salı 13:19

Adaylık açıklamasında konuşan Türk, “Bilindiği gibi bugünkü hükümetin on yedi yıllık bir iktidar sürecinde Türkiye Cumhuriyetini nereden nereye getirdiğini hep birlikte yaşamakta ve görmekteyiz, maalesef gelinen nokta hiç iç açıçı bir komumda değildir. Başta ekonomi olmak üzere, eğitim, sağlık, tarım, sanayi ve dış politikalarda ülkemiz kaotik bir dönem yaşamaktadır. Cumhuriyetin değerleri yok edilmekte ve güçsüzleştirilmektedir. Bu gidişe dur diyebilecek bir muhalefet yapısının olmadığından bu günlere gelinmiş ve buna karşı duracak siyasi oluşum harekete geçmiş  ‘’cesurlar hareketi ‘’olan İYİ PARTİ’nin kuruluşu gerçekleşmiştir” dedi.

Yeniden ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Türk Şöyle konuştu: Partimizin kurulma aşamasında ve daha sonra Eskişehir il teşkilatının kuruluşunda kurucu üye olarak görev aldım farklı yönetimlerde değişik görevler üstlendim. İYİ PARTİ genel merkezinin şahsıma tevdi etmiş olduğu Eskişehir İYİ PARTİ Tepebaşı ilçe başkanlığı görevine atandım ve hala bu görevi yürütmekteyim. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar parti içerisinde birlik ve beraberliği ilke edinmiş, bir yönetim anlayışı ile hareket ettik, biliyoruz ki güçlü bir yapı: karşılıklı anlayış, hoşgörü, tüm üyelerimizi kucaklayarak oluşacaktır.    İYİ Parti’nin hedefi iktidar olmaktır, bu sebeple TEPEBAŞI ilçe yönetiminin de üzerine düşecek görevleri biliyoruz ve yapmaya muktedir olduğumuzun da farkındayız.                                                                                                           

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.