İYİ Parti’de devir teslim töreni

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı görevinden ayrılan Mehmet EKTAŞ’ın yerine, İl Yönetim Kurulu tarafından İl Başkanı seçilen Eren EKMEN’e devir teslim töreni, İYİ Parti İl Başkanlığı eğitim ve toplantı salonunda yapıldı.

İYİ Parti’de devir teslim töreni
10 Temmuz 2021 Cumartesi 18:15

İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ile parti üyelerinin de katıldığı törende konuşan İl Başkanı Eren EKMEN; Mehmet EKTAŞ’la İl Yönetim Kurulunda birlikte çalıştıklarını, Gençlik Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını, bu nedenle Eskişehir İl Başkanlığınca yürütülen çalışma ve projeleri, geldiği aşamaları, ileriye dönük planlamaları bildiğini belirterek Mehmet EKTAŞ’ın başarılı çalışmalarını ileri taşıyacaklarını söyledi. Kendisine güvenen ve seçen İl Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden, bize düşen görev teslim aldığımız bu başarı çıtasını daha da yukarıya taşımaktır, üreten, parti tabanını büyüten büyüyen İl Teşkilatı vizyonumuza katkı sunmaktır diyen Eren, bundan sonraki süreçte de EKTAŞ’ın deneyimleri, bilgi ve birikimlerinden istifade edeceklerini belirterek Yönetim Kurulu üyeliği devam eden Mehmet EKTAŞ’ın İl Başkanı siyasi danışmanı ve istişare kurulu koordinatörü olarak partiye katkı vermeye devam edeceğini işaret etti.

            Mehmet EKTAŞ ise, istifası sonrası gerek Eskişehir kamuoyu gerekse partililer tarafından kendisine gösterilen ilgi ve teveccühün, görevi süresince başarılı bir performans gösterdiğine işaret ettiğine dikkat çekerek bu başarının İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu ve İlçe Teşkilatlarının eseri olduğunu, böyle bir ekiple birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu söyledi. İl Başkanı Eren EKMEN’in gençliği ve enerjisiyle başarılı olacağına inandığını belirten Ektaş, İYİ Parti Eskişehir İl Yönetim Kurulunun güçlü, kararlı, birikimli ve deneyimli bir kadrodan oluştuğunu, İl Başkanıyla birlikte hedeflerine koşmaya devam edeceklerini ifade etti.

            Tören, görevinden ayrılan Mehmet EKTAŞ’a plaket takdimiyle sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.