İYİ Parti yerel seçimde ittifak kapılarını kapattı

İsmail Saymaz’ın yazısında yerel seçimlerde belediyelerin kaybı durumunda muhaliflerin İYİ Parti’yi suçlayacağı yönündeki ifadelere yanıt veren İYİ Parti GİK Üyesi Melih Aydın, CHP’ye belediye kazandırmak gibi bir misyonları olmadığını belirterek, “Şimdi yeni bir süreç başlıyor, KAZANACAK ADAYLAR partimiz logosu altına buyursunlar” dedi.

İYİ Parti yerel seçimde ittifak kapılarını kapattı
25 Haziran 2023 Pazar 15:31

Aydın, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:  İYİ Parti’nin CHP’ye belediye kazandırmak gibi bir misyonu yok. Kemal Bey’in kendisine sokak sokak gezerek oy istemiş bir kişi olarak bunu söylemek hakkım, o iş geçti. 3 Mart sürecinde belediye başkanlarımız gerekeni yapmadı. Ama biz buna rağmen sahada gerekeni yaptık. Şimdi yeni bir süreç başlıyor, KAZANACAK ADAYLAR partimiz logosu altına buyursunlar. Kim bizimle ittifak yapmak isterse o da buyursun. Gerisine bakarız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.