İYİ Parti Uzan'ı düşünüyor

Mihalıççık ve Sivrihisar'ın İYİ Parti'ye bırakılmasından sonra teşkilat aday bulma girişimlerini hızlandırdı.

İYİ Parti Uzan'ı düşünüyor
26 Ocak 2019 Cumartesi 12:16

CHP ve İYİ Parti 30 büyükşehirin 23’ünde ve 51 ilin 27’sinde seçim iş birliği yapma konusunda uzlaştı. Eskişehir'de İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi ve 11 ilçede CHP adayını destekleyecek. CHP ise Mihalıççık ve Sivrihisar İYİ Parti'ye bıraktı. Odunpazarında ise her iki parti de aday gösterecek.  

Mihalıççık ve Sivrihisar'ın İYİ Parti'ye bırakılmasından sonra teşkilat aday bulma girişimlerini hızlandırdı. Kulislerde dolaşan bilgilere göre İYİ Parti'de Mihalıççık Belediye Başkan Adaylığı için Suat Uzan'ın ismi gündeme geldi. CHP'den Mihalıççık Aday Adayı olan ancak aday gösterilmeyen Uzan'a il teşkilatının 'adayımız ol' diyeceği öğrenildi. Mihalıççık'ta önemli bir oy potansiyeline sahip olduğu bilinen ve genç bir aday olarak dikkat çeken Uzan'ın İYİ Parti için ideal aday olduğu hem ilçede hem de parti içinde dile getiriliyor.  

İYİ Parti, Uzan'ı aday göstererek, hem CHP'nin gücünü arkasına almayı hem de AK Parti ve MHP'li seçmenden de oy alarak ilçede seçimi kazanmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.