İYİ Parti Siyaset Okulu Eğitimleri yoğun ilgi gördü

Eskişehir İYİ Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı tarafından parti binasında yönetim kurulu üyelerine düzenlenen ‘’Siyaset Okulu Eğitimleri'' semineri yoğun ilgi gördü. İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Mehmet Ektaş, yönetim kurulu üyeleri ve partiye üye olanlar katıldı.

İYİ Parti Siyaset Okulu Eğitimleri yoğun ilgi gördü
23 Aralık 2017 Cumartesi 12:40

İYİ Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Teşkilatı Eğitim ve Basınla İlişkilerden  Sorumlu Başkan Yardımcısı Soner Çam; parti binasında yönetim kurulu üyelerine, ‘’Siyaset Okulu Eğitimleri’’ semineri verdi. Katılımcılar semineri dikkatle izledi. Çam; seminerle ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Eskişehir il yönetimi olarak siyaset okulu eğitimlerine başladık. Yıllık eğitim planlarını hazırlayıp “Bilinçli Siyaset Ve Bilinçli Toplum” sloganı ile eğitimlerimizi sürdürüyoruz. İlk olarak Siyasette İnsanı Ve Kendini Tanıma Sanatı - Farkındalık Eğitimi, tüm il yönetimine verildi. Bu bağlamda eğitimin konusu insanların ne istedikleri, nasıl düşündükleri ve ne yapmaları gereklilikleri vurgulandı’’ diye ifade etti.

Çam; sözlerine şöyle devam etti: ‘’Eğitimde ele aldığımız konuları şu şekilde sıralayabiliriz; ‘'Başarı İlkeleri  Nedir ?  Politika’nın Herkesi Kucaklaması Gerekir. Parti Yöneticileri’nin Hepsi Bir Lider Olmalı? Politika’da İkna. Başarılı Bir Siyasal İletişim İçin Halkla İlişkiler. Temiz Siyaset Temiz Toplumu, Temiz Toplum, Hem Manevi Zenginliğiyle Huzuru Hem De Toplumda Maddi Huzuru Sağlayacaktır. Siyasette Hukuk Ve Yasalar Ön Plana Çıkarılarak Hukuk Ve Yasalar İşletildiğinde Toplumsal Gerginlik Söz Konusu Olamaz. Siyasetçi Nasıl Olmalıdır. Siyasete İletişim. Ne Söylediğin Ve Nasıl Söylediğin Önemlidir. Lider Ve Yönetici Nedir? Aralarındaki Farklar Nelerdir? İnsan Beyninin Çalışma Sistemi Nasıldır?’'  Siyasi iletişimde beden dili % 55, ses tonu  % 38 ve kelimelerin gücü % 7’dir. 'Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir  konuyu   konuşmak  mümkün değildir'. Beden dili ve ses tonu çok önemlidir. Amacımız, her bireye ulaşarak herkesi anlamak ve çözüm odaklı bir parti olmaktır’’ diye ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.