İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI BELLİ OLDU

24 Haziran'da yapılacak olan erken seçimlerde İYİ Parti Eskişehir teşkilatının milletvekili aday adayları belli oldu. İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, Eskişehir'den 3 milletvekili çıkartacaklarını söyledi.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI BELLİ OLDU
27 Nisan 2018 Cuma 11:09

İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatında milletvekili aday adayları basın toplantısıyla adaylıklarını duyurdu. Milletvekili aday adayları adına konuşan İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, Eskişehir'den 3 milletvekili çıkartacaklarını söyledi. Kabukçuoğlu, "Ülkedeki siyasi ve ekonomik çöküntünün son bulması adına, parlamenter sistemi yeniden işler hale getirmek, rant ekonomisinden katma değer üreten, refakatçi bir sanayinin ve nitelikli turizmin üzerine tesis edilen bir ekonomiye dayalı, yargının bağımsız olduğu, kuvvetler ayrılığının tam olarak kendini gösterdiği bir Türkiye için yola çıktık. Ülkemiz ve milletimiz için en iyi hizmeti İYİ Parti saflarına vermeye hazırız." dedi.

İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN İSİMLER İSE ŞUNLAR;

- Dr. Arslan Kabukçuoğlu

- Av. Arif Geçkalan

- Av. Duygu Gökkaya Çalı

- A. Mehmet Tunca

- Naci Erdemli

- Müh. Salih Karabacak

- E. Öğrt. Selvihan Ekiz

- Müh. Şenel Altun

Türkiye'nin en iyi arkadaşlık sitesi | Film dediğinizde akla gelen tek adres | hd kalitesiyleyle binlerce video keyfi | |
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir - 6 yıl önce
hiç biri olmaz birinci sıra sürpriz
Avatar
ömer - 6 yıl önce
ALLAH yardımcınız yolumuz açık olsun