İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan Hatipoğlu'nu Milletvekilliğinden istifaya davet etti

İYİ Parti'den istifa eden Nebi Hatipoğlu'nun bu istifasını değerlendiren İl Başkanı serdar Ulucan, "İYİ Parti’nin oylarıyla seçilmiş yani siyasi bir dengeyi biliyorsa da milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekiyor" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan Hatipoğlu'nu Milletvekilliğinden istifaya davet etti
02 Kasım 2023 Perşembe 13:53

Nebi Hatipoğlu'nun istifasını değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, "İstifa tek taraflı alınmış bir karar. Hayırlı olsun diyoruz kendisine. Derin fikir ayrılıklarını çok merak ediyoruz. Türk milletine hizmet eden bir partiyiz. İYİ Parti’nin oylarıyla seçilmiş yani siyasi bir dengeyi biliyorsa da milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekiyor. Bu istifanın partimize pozitif anlamda yansıyacağını düşünüyorum. Asıl olan teşkilattır. Burada il başkanı, ilçe başkanları, milletvekilleri, belediye bunlar gelir geçer ama devamı esas olan teşkilattır. Sonuç itibariyle insanları da oraya taşıyan teşkilattır. İnsanların da istifa kendi tercihleridir. Saygı duymak lazım. İYİ partililer partilerine küsmez onun şahsına küserler. Kendisine kızarlar. Biz nasıl yanılmışız da böyle bir insan tercih etmişiz diye. İnsanoğludur hepimiz hata yapabiliriz" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.