İYİ Parti İl Başkanı Ekmen: İktidar vekilleri halkın arasına karışmaktan korkar olmuştur

2022 bütçe görüşmelerini değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Eren Ekmen, Mecliste görüşülen bütçenin sert bir şekilde geçtiğini belirterek bunun nedeninin iktidardaki korku olduğunu söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Ekmen: İktidar vekilleri halkın arasına karışmaktan korkar olmuştur
10 Aralık 2021 Cuma 18:11

Mecliste 2022 yılı bütçe görüşmeleri 100. Yılına girmek üzere olan Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmediği şekilde sert ve hararetli geçmektedir. Her zaman sert geçen ve muhalefet ile iktidarın hararetle savunduğu ve eleştirdiği bütçe görüşmeleri, halkın cüzdanında her geçen gün pahalılığın daha fazla hissedilmesi nedeniyle bu sene daha da hararetli geçmektedir. Bunun iki sebebi var” diye konuşan Ekmen ilk nedeni İktidarın korkusu olduğunu dile getirdi.

İktidar vekilleri halkın arasına karışmaktan korkar olmuştur

Ekmen açıklamasında şu ifadelere yer verdi: İktidar artık korkmaktadır. Milletvekilleri artan zamlar nedeniyle halkın içine çıkamamakta, tebdili kıyafet ile gezmeye başlamaktadır. İktidar ve vekilleri ekonomi adına ne yaptığını bildiklerini ifade etseler de kur artışı, artan maliyetler ve her gün güncellenen zamlı fiyatlar nedeniyle vatandaşların bu duruma tahammül gücü kalmamıştır. Ülkede ucuz hiçbir ürün kalmamış, artık halkın temel ihtiyaç maddeleri olan süt, ekmek ve yumurtayı belediye noktalarından tedarik etmek için yağmur, çamur ve soğukta uzun kuyruklara girmektedir. İşte tüm bu nedenlerle iktidar vekilleri halkın arasına karışmaktan korkar olmuştur.

Tekrar iktidar olamayacaklar

Korkunun diğer nedeni de tekrar iktidar olamayacak olmalarıdır. Cumhur ittifakı üyeleri ülkeyi geri dönülmez bir felakete götürmekte, bu felaketin sonucunda halkın kendilerine karşı tepkisinden korkmakta, ülkeyi de bu nedenle daha fazla gerilim ortamına sokmaktadır. Mecliste sürekli olarak muhalefete saldıran iktidar bakanlarının ve milletvekillerinin bu tavırları net olarak anlaşılmaktadır, zira politika üretmekten aciz olanlar ancak şiddetle fikirlerini kabul ettirmek isterler. Bu nedenle de iktidar temsilcilerinin öfkeleri artık içlerinde gizlenememekte, muhalefeti susturma ve antidemokratik yöntemlere başvurma noktasına kadar varmaktadır.

Biz İyi Parti olarak, bu zor zamanda da vatandaşımızın yanındayız. Ülkemizin yaklaşık %60 nüfusunu yöneten millet ittifakı belediyeleri pahalılıkla mücadelede halkın temel besin değerlerine ulaşmalarını sağlamaktadır. Ucuz ekmek, süt ve yumurta gibi temel besin maddelerini ulaştırmakta ve bu konuda belediyelerimiz tüm sınırlarını zorlamaktadır.

                                                                                    

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.