İYİ Parti İl Başkanı Edizgil: . Açıkça görülüyor ki partimizin Eskişehir'deki oylarında belirgin bir artış yaşanmıştır

İYİ Parti seçim sonrası kolları sıvadı. İl Başkanı Edizgil önce kongreyi ardından yapılacak olan yerel seçimi işaret ederek, “Vatan yolundaki mücadelemize, moralimizi bozmadan devam ediyoruz” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Edizgil: . Açıkça görülüyor ki partimizin Eskişehir'deki oylarında belirgin bir artış yaşanmıştır
29 Mayıs 2023 Pazartesi 15:47

İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, 28 Mayıs seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Edizgil, 24 25 Haziran tarihlerinde yapılacak kongrede Meral Akşener’den yana tavır sergileyeceklerini belirtirken yerel seçimler için hazırlıklara başlayacaklarını ifade etti. Edizgil açıklamasında şu ifadelere yer verdi:Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu tamamlandı. Necip milletimizin vermiş olduğu kararı saygıyla karşılıyoruz.

Öncelikle 14 Mayıs ve takip eden 28 Mayıs seçimlerinde insan üstü bir gayretle çalışan İYİ Parti Eskişehir teşkilatlarıma şükranlarımı arz ediyorum. Bu kadar çalışkan bir teşkilatın İl Başkanı olmaktan kıvanç duyuyorum. Açıkça görülüyor ki partimizin Eskişehir'deki oylarında belirgin bir artış yaşanmıştır. Bize düşen Milletimizin mesajını okumak ve partimize tevdi edilen muhalefet görevini layıkıyla yerine getirmektir.

24 – 25 Haziran tarihlerinde Genel Başkanımız Meral Akşener’in yanında yer alarak Büyük Kurultayımızı da tamamlayarak, 2024 yerel seçimleri için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.  Vatan yolundaki mücadelemize, moralimizi bozmadan devam ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.