İYİ Parti'de kongre süreci

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı’nın 3’üncü olağan Kongresi, Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongre’ye mevcut İlçe Başkanı Zafer Tuna, tek aday olarak katıldı. İl Başkanı Emine Edizgil ve milletvekili Arslan Kabukcuoğlu’nun da bulunduğu kongreye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da ziyarette bulundu.

İYİ Parti'de kongre süreci
04 Aralık 2022 Pazar 14:26

İl Başkanı Emine Edizgil ve milletvekili Arslan Kabukcuoğlu’nun da bulunduğu kongreye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da ziyarette bulundu. Kurt yaptığı kısa teşekkür konuşmasında Millet İttifakı’nın ülkenin geleceğini belirleyeceğini söyledi.

İl Başkanı Emine Edizgil, coşkulu bir konuşma yaparak, “Hep birlikte el ele vererek ilçemizi, şehrimizi kaybettiği değerleri yeniden kazandırmak şehrimizde partimizi iktidar yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu. Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu da önlerinde önemli bir seçim olduğunu belirtti ve birlik ve beraberlik içinde seçime giderek, Türkiye’yi uçurumun kenarından alacaklarını söyledi. Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna ise başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını belirterek,  “Yok edilmek istenen Cumhuriyet’in kurucu değerleriyle, demokratik hukuk ilkelerinden, adalet ve liyakat anlayışından uzaklaşılması. Bilinçli olarak uygulanan ayrıştırıcı politikalarla toplumsal bütünlüğümüzün sarsılması… Hukuk sistemimizden eğitim sistemimize, kültürel ve ahlaki normlardan milli değerlere, kurumsal bürokrasi yapılanmasından anayasal yönetim sistemine kadar birçok alanda çürümeler ortaya çıktı. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar, vatanseverlere seyirci kalamayacakları sorumluluklar yüklemektedir. İYİ Parti, böyle bir sorumluluk anlayışının sonucu olarak doğmuştur.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.