İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan 27’inci dönem milletvekilliği seçimine ilişkin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde aday adayı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI
15 Mayıs 2018 Salı 12:42

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. Düzenlenen törende 36 aday adayı partililere ve basına kendilerini tanıttı. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda kısa bir konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Ramis Tunca, dün Ankara’da açıklanan partilerinin seçim bildirgesini partililerle paylaştı.

Tunca, konuşmasında şu ifadeler yer verdi: “Teşkilatımızla ve İYİ Partimizin, iyi insanları ile yaklaşık 40 gündür yaptığımız seçim çalışmalarımız 36 arkadaşımızın katılımıyla güçlenerek devam ediyor. Teşkilatımız olarak ve 36 aday adayımızla 24 Haziran’a kadar yol yürüyeceğiz ve seçimlerden galip çıkacağız.”

İYİ Parti Eskişehir milletvekili aday adayı isimleri ise şu şekilde:

Ahmet Dinç

Ahmet Vural

Alişan Şahin

Arif Geçkalan

Arslan Kabukçuoğlu

Duygu Gökkaya Çalı

Ebru Servi

Emre Demir

Eren Ekmen

Erkan Bursalı

Erkan Pekdemir

Faruk Gültekin

Gökçe Yatmaz

Gülçin Yapıcı Yıldız

Hande Topbulut

Hayati Erdem

Hüseyin Taşer

Mecit Hazır

Mehmet Emin Yeşil

Orhan Kesikoğlu

Mehmet Tunca

Selvihan Ekiz

Şenel Altun

Turhan Kaya

Volkan Ferlibilek

Yağmur Gürsöğüt

Yalçın Ulupınar

Yılmaz Özçelik

Yusuf  Ziya Bakırhan

Zafer Sabuncuoğlu…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.