İstişare süreci bitene kadar sabırlı olun

Büyük Birlik Partisi, referandumda ne yönde oy verecekleri konusunda kararsız kaldı. BBP Genel Başkanı Destici, kararlarını açıklamadan önce teşkilatları uyardı.

İstişare süreci bitene kadar sabırlı olun
08 Şubat 2017 Çarşamba 16:20

Destici, partilerinin internet sitesinden yaptığı açıklamada, teşkilatlardan istişare süreci bitene kadar sabırlı olmalarını istedi. Destici açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkan olarak benim de müstakbel referanduma dair bir kararım ve belirlediğim bir tercihim var. Lakin bu seçimim sadece beni bağlar. Çünkü Büyük Birlik Partisi alacağı kararları önce de olduğu gibi bugünde istişare ile alır.  Lider sultasının olmadığı tek siyasi hareket Büyük Birlik Partisidir. Eğer şuanda ben Mustafa Destici olarak şahsi kararımız açıklarsam meşveret sürecine zeval vermiş olurum. Bu sebepledir ki yetkili organlarımız istişare sürecini işletmeden ben dahil hiç bir partilimiz kişisel kararını partimizin kurumsal kararı olarak deklare etmemeli ve açıklamamalıdır. Lütfen hepimiz istişare süreci bitene kadar sabırlı olalım. Ve bu sürecin başka spekülasyonlarla istismar edilip başka yerlere çekilmesine de asla müsaade etmeyelim. Bizim yaptığımız uygun olarak istişare süreçlerini tamamlamaktır. Bundan öte bir şey yoktur.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.