İstifası istenen Tunca, Genel Merkez ‘haklı’ dedi

Yönetimiyle birlikte istifası istenen İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, yerel seçimler öncesi Genel Merkez tarafından alınan kararı desteklediğini açıklayarak, "Genel Merkezimiz bu kararı yönetimleri güçlendirmek amacıyla aldı" dedi.

İstifası istenen Tunca, Genel Merkez ‘haklı’ dedi
31 Ağustos 2018 Cuma 16:59

İYİ Parti’de taşra teşkilatlarında yapılacak revizyon için bütün il başkanları ve yönetimlerinin istifası istendi. 

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca, yönetim olarak istifalarını Pazartesi günü vermeyi planladıklarını aktardı. Parti Genel Merkezi tarafından alınan kararı da değerlendiren Tunca,   “Bir baskın seçim süreci yaşadık. O süreçte, Türk milletine güzel umutlar vaat ettik.  Bunun karşılığında da çok ciddi bir aday adayı başvurusu oldu.  Eskişehir’de 50’ye yakın aday adayımız vardı. Aday adaylarının içinden önemli bir kısmını yönetim kurulu üyelerimiz oluşturdu.  Aynı anda hem yönetim kurulu üyesi hem de milletvekili aday adayı olunamayacağı için arkadaşlarımızın yönetim kurulundan istifa etmeleri gerekti. Yönetimden önemli bir grubu kaybettik.  Önümüzde bir seçim daha var. Orada da belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için başvuruda bulunacak arkadaşlarımız olacak.  Yine yönetimden bir grup arkadaşı daha kaybedeceğiz. Dolayısıyla bu süreçte nerdeyse yönetim kurulu üyelerimiz arasında aktif görev alacak arkadaşımız kalmayacak. Genel Merkezimiz bu kararı yönetimleri güçlendirmek amacıyla aldı. Bizim açımızdan hiçbir sıkıntı yok.  Bana yeniden görev verilip verilmemesinin önemi yok, ben nefer olarak çalışmaya yine devam edeceğim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.