İsmail Türk İYİ Parti İl Başkanlığı'na aday

Kongre sürecine giren İYİ Parti'de Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevini yürüten İsmail Türk l başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Türk, neden aday olduğunu ise maddeler halinde sıraladı.

İsmail Türk İYİ Parti İl Başkanlığı'na aday
23 Ekim 2022 Pazar 15:23

İYİ Parti Teşkilatlarının 3. Olağan Kongre süreci  3 Ekim itibari ile başlarken gözler il başkan adaylarına çevrildi. Uzun bir süredir il başkanlığına aday olacağı konuşulan Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail Türk'ten beklenen adım geldi. Türk,il başkanlığına aday olacağını açıkladı: Türk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:      Uzun zamandan beri yürütmekte olduğum ve halen devam eden Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevimi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte başarılı bir şekilde yürüttüğümüze yürekten inanıyor, İyi Parti 3. Olağan kongresinde Eskişehir İYİ Parti İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Neden aday olduğu sorusunu da yanıtlayan Türk, "İYİ parti yönetimlerinde partimize gönül veren herkesi söz sahibi yapmak için.   İYİ parti tabanı ile tavanını birleştirmek için.    İYİ partiyi Eskişehir de birinci parti yapmak için.     Eskişehir’imizin bütün insanlarını kucaklamak için"     aday olduğunu söyledi. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necdet Küçükçolak - 1 yıl önce
Sayın yazar, İsmail Türk istifa etmedi, görevine devam ediyor. Yanlış yazmışsınız.