İsmail Candemir: Vekil sayımızı arttıracağız

Milliyet Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Nisan Cumartesi Eskişehir Odunpazarı Meydanı’nda Eskişehirlilere seslenecek. Eskişehir halkını mitinge davet eden MHP İl başkanı İsmail Candemir önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Candemir: Vekil sayımızı arttıracağız
27 Nisan 2023 Perşembe 13:47

Bahçeli’nin Odunpazarı’nda yapacağı miting ile ilgili olarak davet çağrısında bulunan MHP İl Başkanı İsmail Candemir beraberindeki Milletvekili adayları ile birlikte açıklamalarda bulundu. Milletvekili adaylarının tamamının Eskişehir’den olduğunu belirten Candemir, “Bundan sonra gayemiz milletvekili sayımızı artırarak Eskişehir'in geneldeki ve yereldeki problemlerini çözmek.14 Mayıs gecesi istediğimiz sonucu almayı umut ediyoruz. Biz seçim.kampanyasi başlangıcında deprem olması nedeniyle seçim havasına giremedik genel başkanımızın talimatı doğrultusunda müzik kullanmıyoruz. Dış ilçe ziyaretlerimiz yaptık. Eskişehir bir olan milletvekili sayısını 2 ye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.  Eskişehir'deki tüm dengeleri göz önüne aldık Eskişehir'deki tüm kesimlerin oyuna talibiz” dedi.

Maşaoğlu:Eskişehir’in sorunlarına vakıfız

MHP Birinci sıra vekil adayı Bülent Maşaoğlu ise, “Eskişehir'in sorunlarına vakıfız. En büyük şansımız il başkanımızın arkamızda durmas. Bütün adaylar hep birlikte inşallah biri iki, ikiyi üç yapma derdindeyiz. Halkımızın da teveccühünün çok fazla olduğunu görüyoruz. Ama biz halkın içinden gelen insanlarız” dedi.

Sivri: İkinci vekili zorlayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Leman Sivri ise, “Biz ev ev dolaşıyoruz. Biz varız. Biz ikiyi zorlayacağımıza inanıyoruz. Eskişehir'de yaşamayan insanın Eskişehir'e vekil olması bize yanlış geliyor. Vekil birçok şeyi yapabilir. Önce vekilleri inceleyip parti öncelikli değil vekillerin kişiliğine kimliğine önem verirlerse Eskişehir için en iyi olur”

.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.