İNCE VE BÜYÜKERŞEN EL ELE BİRLİK MESAJI VERDİLER

İlk mitingini memleketi Yalova'da yapan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ikinci mitingini Edirne'de gerçekleştirdi.

İNCE VE BÜYÜKERŞEN EL ELE BİRLİK MESAJI VERDİLER
09 Mayıs 2018 Çarşamba 18:44


İstasyon Meydanı'nı dolduran on binlerce vatandaşın huzuruna; isimleri CHP adaylığı için geçen Abdüllatif Şener, CHP milletvekili İlhan Kesici ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte çıkan İnce yaklaşık 45 dakika kürsüde kaldı.
Coşkulu konuşmasıyla dikkat çeken İnce "Size bir sözüm var. Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim" dedi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın ışıklarını kesip parasını öğrencilere dağıtacağını söyleyen İnce, kendini dinmeleye de gelen başörtülü kadınlara da " Buradan muhafazakar kardeşlerime sesleniyorum. İster evinde ister dışarıda nerede istersen tak başörtüsünü, benim böyle bir derdim yok" diye seslendi.

İnce şöyle devam etti: “CHP'nin genel başkanı kim?” diye soruyor durmadan “Ekonomi biliyor mu?” İlhan Kesici biliyorsa siz ‘tamam’ deyin. Başarı hikayesi var mı Yılmaz Büyükerşen başlı başına başarı hikayesi. Başka ne olacaktı? Partizan olmayacaktı, namuslu olacaktı eee Abdullatif Şener de burada. Başka ne olacaktı tuttuğunu koparacaktı ee o da burada.Tamamlandı mı?"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.