İlhan Cihaner, CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti

Eskişehir Demokrasi İçin Dayanışma Platformu'nun düzenlediği ‘Demokrasi İçin OHAL’e Hayır’ konulu panele katılmak amacıyla Eskişehir'e gelen CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi İlhan Cihaner, Sinan Özkar'ı ve Yönetimi'ni parti binasında ziyaret etti.

İlhan Cihaner, CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti
29 Aralık 2017 Cuma 13:50

İl Başkanlığı'na tekrar seçilen Özkar'ı ve yeni Yönetimi'ni tebrik eden Cihaner, önümüzdeki dönem için başarılar diledi.

Parti içi stratejilerin ve sorunların konuşulduğu ziyarette Özkar önümüzdeki döneme yönelik planlarından bahsetti. Ülke olarak çok kritik bir dönemden geçtiğimizi dile getiren Özkar "Benim on beş yaşında çocuğum var. Ben çocuğumun canından, hayatından, geleceğinden endişe duyuyorum. Sadece ben değil, herkes için durum böyle. Manzara buyken koltuk derdine, mevki makam derdine düşmek, bir anlık heveslerin peşinden gitmek akıl karı değil. Şu an daha önemli problemleri var bu ülkenin. Biz de bu yüzden çok çalışacağız, sahalarda olacağız." dedi.

Özkar Cihaner'in ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldığını belirtti. Ziyaret Cihaner'in Panel'e katılmak üzere parti binasından ayrılması ile son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.