İbrahim Yılmaz Kaynarca adaylık için istifa etti

İsmi Tepebaşı Belediye Başkan adayı olarak geçen AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Kaynarca, adaylık için görevinden istifa etti.

İbrahim Yılmaz Kaynarca adaylık için istifa etti
30 Kasım 2018 Cuma 12:48

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti. Kaynarca’nın, Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunacak. Genel Merkezin ise, Kaynarca’nın adaylığına sıcak baktığı öğrenildi.

İbrahim Yılmaz Kaynarca kimdir?

1982 Eskişehir doğumlu İbrahim Yılmaz Kaynarca, 1997 yılında Sarar İmam Hatip Lisesi Orta bölümünden, 2000 yılında Eskişehir Atatürk Lisesinden mezun oldu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulundan sonra 2005 yılında Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını aynı alanda Osmangazi Üniversitesi’nda 2007 yılında tamamladı. Halen Divan Edebiyatı üzerine akademik çalışmalarını Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsünde sürdüren Kaynarca, 2003 yılından beri Kaynarca İnşaat’ta yönetici olarak çalışıyor. AK Parti İl Gençlik Kolları, Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcılığı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı olarak siyasette görevlerde bulunan Kaynarca, Eylül 2016’da AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevine atandı. Kaynarca, 2017’de yapılan kongrede göreve yeniden seçildi.  Kaynarca, evli ve 2 çocuk babası.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.