Hüseyin Dinç aday adaylığını açıkladı

Makina Mühendisi Hüseyin Dinç AK Parti'den Çifteler belediye başkan aday adaylığını açıkladı

Hüseyin Dinç aday adaylığını açıkladı
25 Ekim 2018 Perşembe 16:40

Yaptığı yazılı açıklamada Dinç şu ifadelere yer verdi; Sevgili Çifteler’liler, Değerli Hemşehrilerim, Herşeyin daha iyisine layık olduğuna inandığım sizlere hizmetin en güzelini verebilmek için 2019 Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Çifteler Belediye Başkan Aday Adayı olma kararımı açıklamaktan onur duyuyorum.

Partim bu göreve beni uygun görürse yalnız AK Partililerin değil tüm Çifteler’lilerin oylarına talip olacağımı ve seçildiğimde ayrım gözetmeksizin herkesin belediye başkanı olarak hizmet vereceğimi ifade etmek isterim.

Ancak, tabii ki Çifteler’imizin iktidar partisinden bir belediye başkanına sahip olmasının her türlü avantajından çok daha fazla istifade etmesi için elimden gelen herşeyi yapacağımın da bilinmesini isterim.

Çıktığımız bu hayırlı yolda Cenab-ı Haktan bizi utandırmamasını niyaz eder saygılarımı sunarım.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.