HERKESİN HİZMET ALANI BELLİ

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Çifteler’i ziyaret etti.

HERKESİN HİZMET ALANI BELLİ
03 Eylül 2019 Salı 11:36

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Çifteler’i ziyaret etti. Köy Köy Eskişehir Projesi kapsamında ilçe ve köy ziyaretlerine devam eden Günay’ın son durağı Çifteler’di. Günay ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi, ilçenin ihtiyaçları hakkında teşkilat üyelerinden bilgi aldı.

YOĞUN PROGRAM
Ziyaretlerin içeriği hakkında da bilgi veren Başkan Yeşil şunları anlattı: “Milletvekilimizle teşkilat buluşması gerçekleştirdik, sonrasında esnaf ziyaretlerimiz de esnaflarımızın dilek şikâyet ve sıkıntılarını ayrıntılı olarak ele aldık. Yaklaşan eğitim ve öğretim dönemi önce milletvekilimizle yaptığımız okul ziyaretlerinde fiziki eksiklikleri tespit ederek gidermek için gerekli adımları attık. Ardından Orhaniye ve Osmaniye köylerini ziyaret ettik.” Prof. Dr. Günay köy ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini yine tek tek not aldı.

VATANDAŞIN DİLE GETİRDİĞİ SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ
Günay, vatandaşlar ile buluşmasında dile getirilen sorunları yerinde de inceledi. Özellikle köydeki okulu ayrıntılı inceleyerek fotoğraflar çeken Günay, “Bizlere ilettiğiniz, bizlerle farklı yollarla paylaştığınız sorun veya taleplerinizi tabi ki değerlendiriyor ve üzerlerinde çalışıyoruz. Ama vatandaşlarımızın sorunlarını burada olduğu gibi yerinde deneyimlemek, sorun hakkında daha derin bilgi edinmek çok daha yararlı bir yöntem. Buradaki sorunlarınızı, isteklerinizi ilgili kurumlarımız ile anında paylaşıyorum. Bunların takibi yapıyorum. Tabi ki bir sonuç garantisi veremiyorum ancak bizim görevimiz köprü olmak. Bu görevimizi de hakkıyla yerine getirmek için elimden geldiğince, gücüm yettiğince çalışıyorum” şeklinde konuştu.

HERKESİN HİZMET ALANI BELLİ
Çifteler ziyareti hakkında bilgi veren AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, “AK Parti Çifteler İlçe Teşkilatı her zamanki gibi canlı ve çalışkan. Gerçekleştirdiğimiz köy ziyaretlerinde İlçe Başkanımız Sn. Yeşil’in yerel konulara hakimiyeti beni mutlu etti. Ziyaretlerde yerel sorunlar dile getiriliyor. Çifteler' in Orhaniye ve Osmaniye köylerinde vatandaşlarımızın Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan yol, su, su deposu ve otobüs konuları her yerde olduğu gibi dile getirildi. Hükümetimizin sorumluluk kapsamındaki konuları hemen ilgili bakanlarımıza iletiyorum. Büyükşehir ile ilgili hizmetleri muhtarlarımız iletiyor, takipçisi olacağız. Hükümetimizin belediyelere, kırsala hizmet amacıyla aktardığı bir kaynak var. Bu bütçenin kırsala hizmet olarak geri dönmesi gerekir. Takip ediyoruz” diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.