HELALLİK İSTEYEREK VEDA ETTİ

31 Mart seçimlerinde partisinden aday gösterilmeyen Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, kısa bir video yayınlayarak ilçe sakinlerinden helallik istedi.

HELALLİK İSTEYEREK VEDA ETTİ
11 Ocak 2019 Cuma 17:54

Başkan Güler mesajında : “1 Nisan 2014’te çıktığımız hizmet yarışında beş yıl boyunca sizlere hizmet etme aşkını bizlere veren Rabbimize hamdolsun. Bu görev süresince  elimizden geldiği kadarıyla ilçemizi gerek Eskişehir’de gerekse Türkiye’de duyurmak ve ilçemize birçok yatırımların gelmesine öncülük etmek ve hizmet noktasında tüm vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin gönlünü almak üzere çalıştık. 2019 yerel seçimlerinde bir başka arkadaşımız aday gösterilerek AK Parti’den Sarıcakaya ilçemizde yönetime talip oldu. Bizde gerek partimizin gerekse davamızın arkasında olduğunu her zaman söylüyoruz, söylemeye devam edeceğiz.  Bugüne kadar kalbini kırdığım kim varsa, hizmet noktasında yapmış olduğumuz kusurlar varsa lütfen hakkınızı helal edin. Ben şimdiden 2019 seçimlerinin gerek ilçemize gerek Eskişehir’imize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.