Hatipoğlu: Yılmaz Hoca bir marka yarattı o markanın içini doldurmalıyız

İYİ Parti birinci sıra adayı Nebi Hatipoğlu, medya mensupları ile bir araya gelerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eskişehir’de birinci parti olacaklarını iddia eden Hatipoğlu, 3 vekil çıkaracaklarını söyledi.

Hatipoğlu: Yılmaz Hoca bir marka yarattı o markanın içini doldurmalıyız
26 Nisan 2023 Çarşamba 13:14

Soru cevap şeklinde yapılan toplantıda Hatipoğlu siyasete neden girdiniz sorusuna, “Ben yıllarca iş insanı olarak Eskişehir’e hizmet ettim. Ayrıca Eskişehirspor başkanlığı ile de bir hizmetim olmuştu. Şimdi siyaseten hizmet vermek istiyorum. Artık bana kalırsa işin de başarılı güvenilir insanların seçime girmesi gerekiyor. Nereye gidersem siyasetçilerin yıpranmışlığıyla karşılaşıyorum. Bu nedenle bizim gibi insanların siyasete girmesi şart.” cevabını verdi.

Eskişehir’deki hedeflerinin sorulması üzerine Hatipoğlu, Eskişehir’de mevcut vekillerin 5 tanesi sağ partilerin vekilleri. Bu şunu gösteriyor Eskişehir’de sağ seçmen hakim. Yılmaz Hocamız ismi ile oyları alıyor. Bu da gösteriyor ki merkez sağda yer alan İYİ parti olarak şansımız bir hayli yüksek. Ben birinci parti olup 3 vekil çıkaracağımızı düşünüyorum. Kendi adıma söyleyeyim, hem AKP seçmeninden, hem MHP seçmeninden, hem de CHP seçmeninden oy alacağımı biliyorum” dedi.

Eskişehir karar vermeli

Eskişehir’in geleceği ile ilgili yöneltilen soruları da yanıtlayan Hatipoğlu, “Eskişehir karar vermeli biz ne kenti olacağız. Şayet sanayi kenti olacaksak ucuz konut ve kira gerekli bunun için yeni yerleşim yerlerinin açılması gerekiyor. Öğrenci kenti olacaksak teşvik şart. Yine aynı şekilde turizm kenti olacaksak bunun için tesisler yapmamız gerekiyor. Yılmaz hocamız şehri bir marka haline getirdi. Bundan sonraki dönemde bu markanın içini doldurmamız lazım” diye konuştu.

Eskişehir ile ilgili yapacağı icratları da anlatan Nebioğlu, Bir kere Eskişehir’in ciddi bir yol problemi var. Bir kere çevre yolu diye yıllardır konuşuyoruz. Bir an önce bu yolu hayata geçirmemiz lazım. Bir de Alpu yolu var. Sosyal medyada dalga konusu olmuş. “Aşkımız Alpu yolu gibi olsun hiç bitmesin” diyorlar. Başta Alpu yolu olmak üzere tüm ilçelerimizin yol sorunu ivedilikle çözülmeli. İktidar olsak da olmasak da bu işlerin yapılması için şahsi ilişkilerim de olmak üzere tüm gücümü kullanacağım” diye konuştu.

Eskişehirspor 1. Lige çıkacak

Eskişehirspor ile ilgili olarak kendisinden beklentilerin yüksek olduğunun hatırlatılması üzerine Hatipoğlu, Ben bir söz verdim, Eskişehirspor birinci lige çıkacak diye seçilmem halinde neye mal olursa olsun bu sözü yerine getireceğim. Gerekiyorsa kendi gücümü kullanarak. Şimdi görev yapan yönetim ve futbolculardan tek bir isteğim var takımı düşürmesinler. O zaman işimiz daha da zor olur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.