Hatipoğlu ESGİAD’ı ziyaret etti

ESGİAD'ı ziyaret eden Nebi Hatipoğlu "Eskişehir ne şehri olmak istediğine karar vermeli. 15 Mayıs sonrası tüm imkanlarımızı bunun için seferber edeceğiz. Ben Çimento vazifesi göreceğim. Eskişehir'de 71 Evleri bulamayacak isimler şehre ne katabilir" dedi.

Hatipoğlu ESGİAD’ı ziyaret etti
02 Mayıs 2023 Salı 01:54

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti 1. Sıra adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Genç İşadamları Derneği ‘ESGİAD’ı ziyaret etti.

Başkan Ulaş Entok ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Hatipoğlu, şehrin ticari hayatıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette Hatipoğlu "Eskişehir ne şehri olmak istediğine karar vermeli. 15 Mayıs sonrası tüm imkanlarımızı bunun için seferber edeceğiz. Ben Çimento vazifesi göreceğim. Eskişehir'de 71 Evleri bulamayacak isimler şehre ne katabilir" dedi.

ESGİAD ziyaretine 3. Sıra adayı Melih Aydın da katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.