Hasan Tuç: Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Tepebaşı bölgesinde de Eskişehir’de de birçok mahallenin hizmet alamadığını, 31 Mart seçimleri sonrasında Cumhur İttifakı adaylarının kazanmasıyla birlikte şehrin tamamında hak ettiği hizmeti almayan herhangi bir mahallenin kalmayacağını söyledi.Tuç “31 Mart’ta sizlerden aldığımız yetkiyle heykel belediyeciliğinin yerini hizmet belediyeciliği alacak” diye konuştu.

Hasan Tuç: Her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz
10 Mart 2019 Pazar 17:06

“BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNDE GERİ KALINCA EKONOMİK OLARAK DA GERİ KALIYORUZ”

Muttalip Mahallesi’ni Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ve AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ile birlikte ziyaret eden Hasan Tuç, şehrin birçok mahallesinin belediyecilik hizmetlerinden mahrum bırakıldığının altını çizdi. Belediyecilik hizmetleri bakımından geri kalan Eskişehir’in diğer şehirlerle ekonomik anlamda da yarışamaz hale düştüğünü ifade eden Tuç “Ne yazık ki Eskişehir ne belediyecilik hizmetleri ne de ekonomik kalkınmışlık bakımından yarışan şehirler içinde bugün. Biz 31 Mart seçimlerinde sizlerin oyları ile yönetime geldiğimizde belediyecilik hizmetlerini olması gereken seviyeye getireceğiz, her mahalleye ulaştıracağız. Şehrin kenar mahalleleri de bu hizmetlerden yararlanacak. Belediyecilik hizmetlerinde başka şehirlerle yarışmaya ve onları geçmeye başlayınca Eskişehir de ekonomik olarak diğer şehirleri geride bırakacak.

“MUTTALİP, FEVZİ ÇAKMAK, YEŞİLTEPE VE ŞARHÖYÜK DE AYAĞA KALKACAK”

Bizim belediye başkanlığımızda inşaallahMuttalip ayağa kalkacak. Yeşiltepe ayağa kalkacak. Fevzi Çakmak ayağa kalkacak. Şarhöyük ayağa kalkacak. Bugüne kadar merkezdeki birkaç mahalle hizmetten faydalandı. Biz bu hizmetleri her mahalleye ulaştıracağız. Heykel belediyeciliği gidecek yerine hizmet belediyeciliği gelecek” diye konuştu.

“TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKŞEHİR İLE KAVGA ETTİ, TEPEBAŞI KAYBETTİ”

Tepebaşı Belediye Başkanının Büyükşehir Belediye Başkanı ile yıllardan beri kavgalı olduğunu, aralarında diyalog bulunmadığını hatırlatan Tuç, bu durumun Tepebaşı’nın arzu ettiği hizmetleri alamayarak geri kalmasında etkili olduğunu söyledi.Tuç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ile birlikte Tepebaşı Bölgesine dev bir Termal Sağlık Turizmi Merkezi ile Türkiye’nin ilk tematik çocuk parkını kuracaklarını da ifade etti. Tuç “Eskişehir bir zamanlar mobilyanın başkentiydi. Biz Tepebaşı bölgemize mobilya merkezi kuracağız, tüm mobilyacı kardeşlerimizle birlikte Eskişehir’i tekrar mobilyanın başkenti haline getireceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.