HASAN BEY KÖY LOJİSTİK MERKEZİ ÖDENEK BEKLİYOR

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığına sordu: İki defa planlanıp projesi hazırlanan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni Hasan Bey Köy Lojistik Merkezi’ne bağlayacak olan yaklaşık 8 km’lik demiryolunu yapmayı düşünüyor musunuz?

HASAN BEY KÖY LOJİSTİK MERKEZİ ÖDENEK BEKLİYOR
27 Kasım 2018 Salı 11:07

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Hasan Bey Köy Lojistik merkezini meclise taşıdı. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı’na EOSB’yi  Hasanbey Köy Lojistik merkezine bağlayacak olan demir yolunun yapılıp yapılmayacağını sordu. Kabukçuoğlu, 2008 yılında EOSB ile TCDD arasında yapılması konusunda mutabakata varılan 8 km’lik yolun yapılmaması nedeniyle Eskişehir sanayicisinin ciddi zararlar gördüğünü belirterek,  demiryolunun ne zaman faaliyete gireceği sorusunu bakanlığa yöneltti. Bakanlık, Kabukçuoğlu’nun sorusuna  8 kilometrelik iltisak hattının projelerin TCDD Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığı cevabını verirken, “2019 yılında ödenek ayrılması halinde hayata geçirilmesi hedefleniyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.