HARUN KARACAN’DAN SEÇİM AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, erken seçim kararını değerlendirdi.

HARUN KARACAN’DAN SEÇİM AÇIKLAMASI
18 Nisan 2018 Çarşamba 17:27


MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin önceki gün grup toplantısında yaptığı erken seçim açıklamasının ardından bugün AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı'nın kabul etti. 30 dakika süren görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de basın mensuplarının karşısına çıktı ve erken seçim kararı aldıklarını açıkladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basın toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan erken seçim kararını değerlendirdi.


Sözlerine, “Öncelikle iki liderin vatan ve millet sevgisiyle almış oldukları bu erken seçim kararının, ülkemize milletimize ve tüm dünya müslümanlarına hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” diyerek başlayan Karacan, 24 Haziran’ı ‘Kader seçimi’ olarak nitelendirdi.


Karacan açıklamasına şöyle devam etti: “Ak Parti kurulduğu günden bu güne, Cumhurbaşkanımızın da defalarca belirttiği gibi millete verdiği sözler neticesinde seçimleri hep zamanında yapma prensibini göstermiş bir partidir.Fakat iki liderin karşılıklı istişareleri, partilerin yetkili kurullarında yapılan değerlendirmeler sonucunda 24 Haziran kararı büyük bir kararlılıkla çıkmıştır.


Ülkemizin içerisinden geçtiği dönem, Ortadoğu’da ki gelişmeler, uluslararası ilişkilerdeki soğuk savaşın ekonomik boyutlarının ülkelere yansımaları gibi hızlı gelişen olaylar ve gelişmeler bu kararın doğruluğunu pekiştirmiştir.


24 Haziran’a kadar partimizin genel başkanından sade üyesine kadar, sahada, bu kader seçiminin önemi anlatarak milletimizden inşallah icazetimizi alarak yolumuza devam edeceğiz.


Tekrar vatana millete devlete ve dünya müslümanlarına hayırlı olsun.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.