Harun Karacan, Şehir Hastanesi İnşaatını İnceledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Türkiye çapında gerçekleştirdiği programların yanı sıra Eskişehir’de de yapılan yatırım ve projelerin takibini bırakmıyor.

Harun Karacan, Şehir Hastanesi İnşaatını İnceledi
05 Ocak 2018 Cuma 18:36


Eskişehir’e yapılan büyük yatırımlardan birisi olan 1081 yatak kapasiteli Eskişehir Şehir Hastanesi inşaatını inceleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a inşaatın yapımını üstlenen firma sorumlusu ve mühendisleri tarafından çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirildi.


İnşaat alanının tamamını gezerek inceleyen Karacan, “Burada bölgemiz ve ilimiz açısından son derece önemli olan Türkiye’de sayılı projelerden bir tanesini hayata geçiriyoruz. Tüm inşaat yapımının %82’si bitmiş, bu yoğun çalışma ile hastanemizin en kısa sürede faaliyete geçeceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.


İnceleme sırasında eksiklikleri de not alan Karacan’a Eskişehir İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge ve ekibi de eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.