Gürcan: Güçlü başkan güçlü meclis

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan Alpu’nun Özdenk Köyü’nde vatandaşlar buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek not alan Gürcan, 28 Mayıs seçimlerine yönelik olarak ise “Güçlü başkan güçlü meclis” yönünde tercihte bulunmalarını istedi.

Gürcan: Güçlü başkan güçlü meclis
22 Mayıs 2023 Pazartesi 09:50

AK Parti Milletvekili Prof Dr Ayşen Gürcan ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Alpu’yu ziyaret eden Gürcan burada vatandaşlarla sohbet etti. Alpu’nun Özdenk Köyüğ’ne de ziyarette bulunan Gürcan vatandaşların sorunlarını not almayı ihmal etmedi. Prof. Dr. Gürcan, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletirken, 28 Mayıs sonrası, “Güçlü başkan güçlü meclis ile yola devam” dedi. Gürcan daha sonra Osmaniye Köyünü ziyaret etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.