Günay’dan yeni projeler geliyor

AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay, Ankara’da üç bakanla görüştü. Eskişehir’de kadınlara yönelik hayata geçirecekleri projeler için destek istedi.

Günay’dan yeni projeler geliyor
30 Ekim 2018 Salı 15:45

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katılımıyla düzenlenen "Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İş birliği Protokolü" imza törenine katıldı. Sarıcakaya Kadın Kooperatifi Başkanı Kadriye Okur ile birlikte üç bakanla görüşen Günay, Eskişehir’de devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi ve gelecek projeleri bakanlara anlattı.

-Yeni projeler geliyor-

Prof. Dr. Günay etkinlik ile ilgili “Üç ilgili bakanımıza Eskişehir’deki faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik, desteklerini aldık. TADEM ile geldiğimiz noktayı, Sarıcakaya Kadın Kooperatifi’nde gerçekleşen faaliyetleri ve en önemlisi hayata geçirmek istediğimiz projeleri konuştuk. Bakanlarımızın desteğine güveniyor, Eskişehir için sürdürülebilir projeler üretiyoruz. İnşallah çalışmalarımızı kısa zamanda kamuoyuna da açıklayacağım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.