Günay: Zihni Çalışkan'ı görevden alacakmışım falanca ismi il başkanı yapacakmışım...

Eskişehir AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile arasında gerginlik olduğu yönündeki iddialar ile gündeme gelen AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay yoğun bir şekilde saha çalışmalarını yaptıklarını belirterek, “Bazen o gün kimle kavga etmişim sosyal medyadan öğreniyorum. Zihni Çalışkan’ı görevden alacakmışım, falanca ismi il başkanı yapacakmışım… Bu bilgi kirliliğin önüne geçmemiz için bizim acilen sosyal medya kanunu çıkarmamız gerekiyor zannediyorum” dedi.

Günay: Zihni Çalışkan'ı görevden alacakmışım falanca ismi il başkanı yapacakmışım...
30 Temmuz 2022 Cumartesi 20:06

Son günlerde AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile tartışma yaşadığı yönündeki iddialarla gündeme gelen AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, sosyal medyada yazılan çizilenleri çok fazla takip edemediğini ancak kendisine ulaştırıldığı zaman bir hayli şaşırdığını söyledi. Günay il yönetimi ziyaretleri ile ilgili olarak ise, “Beraber görev yaptığımız arkadaşları ziyaret etmişim. Bu çok da şaşılacak bir durum değil. Küçük bir hediye ile kendileriniz ziyaret edip sohbet ediyoruz. Bu ziyaretleri ilçelerde de gerçekleştiriyoruz. Ancak bunlara bakıp il başkanımız Zihni Çalışkan ile tartışma yaşadığımızı yazıp çizmek bana çok garip geliyor. Zannediyorum ki bu tartışmalar şunadan kaynaklanıyor: Zihni başkanımızın Milletvekili olma isteği var. Bu gayet doğal daha önce de il başkanlarımız milletvekili olmak istedi. Ben bu noktada Zihni Başkanımızı desteklerim. Benim Zihni Çalışkan’ı görevden alma gibi bir isteğim şurada dursun böyle bir yetkim de yok. Tamamen alana konsantre bir şekilde çalışıyoruz. Kimin ne iş yapacağı çok belli. Bu senaryoları okudukça inanın şaşırıyorum. İleriye giderek il başkanı isimleri bile yazıyorlar. Hakikaten hayret verici bir durum. Zannediyorum bu tür senaryoların ve bilgi kirliliğin önüne geçmek için sosyal medya kanunu çıkarmamız gerekiyor” dedi. Günay ayrıca “Arandığım zaman meşgul olsam bile sonradan beni her arayana dönen bir kişiyim. Bu nedenle bu tür  dedikoduları bana sorsalar zaten kamuoyu bu boş işlerle çok fazla meşgul olmaz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.