Günay Mihalıççık’ı ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, baba memleketi Mihalıççık’ı ziyaret etti. Günay, burada Eskişehir Mihalıççık-Alpu il yolu için çalışmaların 15 Temmuz itibarı ile başladığını 15 km’lik çalışmanın iki ay içerisinde tamamlanacağını söyledi. Günay ayrıca Mihalıççık kirazının üretiminin önümüzdeki 10 yılda 20 bin ton çıkarılacağını belirtti.

Günay Mihalıççık’ı ziyaret etti
15 Ağustos 2022 Pazartesi 16:16

KAYMAMLIKI ZİYARET ETTİ

Emine Nur Günay Mihallıççık ziyaretine kaymak Onur Aykaç’ı ziyaret ederek başladı. Günay burada yaptığı konuşmada, “Kaymakamımız ile çok yakından çalışıyoruz. İlçemizin refah düzeyini yükseltecek girişimleri için hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. En son Kiraz Üreticileri Birliği kurulmasına önderlik etti. Desteğimiz her zaman yanında. Mihalıççık İlçesinde 4.660 dekar üretim alanında yıllık 7.500 ton kiraz üretimi yapılmakta ve üretilen kirazın yaklaşık % 90'ı ihraç edilmekte. Önümüzdeki 10 yılda İlçede kiraz üretimin 20.000 tonun üzerine çıkması beklenmektedir. Ne yazık ki bu yıl nisan ayının başında kiraz ağaçları çiçek açtığında don olayı gerçekleşmiş ve rekoltede kayıplar var.” diye konuştu.

 Prof. Günay ziyaret sonrası ‘Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti’ ile oluşturulan Mihalıççık Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti, iyi çalışmalar diledi. 

KURUM MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Kaymakam Onur Aykaç’ın da katılımı İle İlçe Kurum müdürleri istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Emre Güler, İlçe Emniyet Amiri İsmail Mustafa Erdoğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve Nüfus Müdürü Cemal Elmalıoğlu, İlçe Mal Müdür V. Tufan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Demirtaş, İlçe Sağlık Grup Başkanı Yekta Açıkgöz, İlçe Tarım Müdür V. Bilal Tosun, İlçe Tapu Sicil Müdürü Metin Yılmaz, İlçe SYDV Müdürü Nazif Kemal Yücel, İlçe Kütüphane Müdürü Yılmaz Çifteler, İlçe Orman İşletme Müdürü Güray Gün ve İlçe Milli Emlak Şefi Yasemin Altın toplantıya katıldı. Günay “İlçe kurum müdürlerimizden ilçemizin mevcut durumunu ve yapılması gerekenler konusunda brifing aldık. Eğitimden sağlığa, güvenlikten tarımsal üretime kadar her konu masaya yatırılıyor. Müdürlerimiz destek olabileceğimiz konuları iletiyor. Biz de görevimiz gereği Bakanlıklarımız ile yerel arasında köprü oluyoruz, takip ediyoruz. Kaymakamımız ile yakın çalışmamıza devam ediyoruz. İnşallah yakında yeni müjdelerimiz olacak. Kaymakamımız Onur Aykaç başta olmak üzere tüm kurum müdürlerimize teşekkür ederim”

YOL MÜJDESİ

15 KM’LİK ÇALIŞMA İKİ AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Günay “Malıçlı hemşerilerimize müjdemiz var. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2022 yılı yatırım programına alınan Eskişehir Mihalıççık-Alpu il yolu K.K.N. 26-25 85+000’dan 70+000a kadar olan kesimde temel takviyeli bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına 28 Temmuz itibari ile başlandı, şu an için kazıma işlemleriyle başlayan 15 km’lik çalışmanın iki ay içerisinde tamamlanacağı öngörülmektedir.”

İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANINA BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Prof. Günay AK Parti Mihalıççık İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakayaya babasının vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Günay “Kadın Kolları Başkanımız sevgili babasını oldukça yeni kaybetti. Kendisine, annesine ve tüm ailesine başsağlığı diliyorum. Suzan hanımın annesi tam bir Cumhurbaşkanımızın hayranı. Sürekli dua ediyor. Allah razı olsun, bizlerden de hayır dualarını esirgemedi.”

TEŞKİLAT İLE TOPLANTI

Prof. Günay Mihalıççık İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi, çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. İl Yönetiminden Dış İlçeler Koordinatörü Ahmet Akpınar, İlçe Koordinatörü Mehmet Başkaya, İlçe Başkanı Soner Ergün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakaya, ilçe Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yurtseven katıldı. Günay “Teşkilat toplantılarımızda hem onların çalışmalarını değerlendiriyoruz hem de hükümetimizin ilçemize yaptığı hizmetler konusunda bilgi veriyoruz. Ne yazıkki bazen manipülasyon ve algı çalışmalarına tanık oluyoruz. Bu nedenle teşkilat üyelerimizin ve meclis üyelerimizin doğrudan bilgilendirilmesi çok önemli. İlçemizde devam eden yatırımlar hakkında detaylı bilgi verdik, keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şeref Çelik - 2 yıl önce
Gelinde Sarıcajaya yolundaki rezaleti görün..Yıllardır bitmemiş bir yol..şuan servisiyle tam bir mayın tarlası..Allaha havale ediyorum..gidin malış yıllarını bitirin